Bepárásodott a gamer pc-m elég látványosan látszik az üveg oldallapon a pára ha tippelnem kéne akkor vagy a hőingadozás miatt vagy a elektromos cigi miatt a kérdésem az az hogy lehet nagyobb baja a pc-mnek ha így használom?
Figyelt kérdés
nov. 5. 10:32
1/7 anonim válasza:
Gondoltál arra, hogy levedd az oldalát?
2/7 anonim válasza:
Gondolom az üveg belső oldalán csapódik ki a pára, és egyébként hideg a szoba, azaz a gép belső részei melegítik fel a gépházban a levegőt és ehhez képest az üveg annyira hideg, hogy kicsapódik, ha leszeded, akkor ez a pára nem tud min lecsapódni, egyébként melegítened kéne az üveget-
A gond akkor van, ha a gép belső részei hidegek és beviszed egy jóval melegebb helyre, ekkor ezeken csapódik ki a pára, ami pedig vezeti az áramot..
3/7 A kérdező kommentje:
Levettem az oldalát az üveg oldallap belső részén egy fólia borítás volt amin meglepődtem mert azt hittem az csak a külsején szokott lenni és az volt telibe párás és fel se tunt mert most kezdett beparasodni es mar vagy fel eve megvan a gép
nov. 5. 11:40
5/7 A kérdező kommentje:
Nem vízhűtéses!
nov. 5. 12:27
6/7 anonim válasza:
szerintem az üvegen lévő vízre gondolt..
7/7 anonim válasza:
Ha a 90 fokos víz csepeg a gépház aljára ott tócsába gyűlik az kicsapódik az üvegre is..
De ha egy szobapárásítót közvetlen a gépház előtt üzemeltet annak is hasonló hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!