Ebben az esetben a streamelő program mit hozna ki?
Van egy streamelő program amit használok filmezéshez, amikor feltelepítettem meg kellett adni egy elérési utat, h mely mappát ossza meg, most nekem a D meghajtón a filmek mappa van megosztva, és tvről szépen elérem.
Az asztali gépembe 2 vinyó van, az egyik az ssd, arról fut a rendszer, a másik az egy sima satás hdd, és ez utóbbin van megosztva a mappa, vagyis a D meghajtón. Kérdésem az lenne, meg amin gondolkodtam, hogyha ezt a vinyót kivenném a gépből, és be tennék helyére egy teljesen új vinyót, és létrehoznék rajta ugyanúgy egy filmek mappát, amit előzőleg is megosztott a program, és a mappába bemásolom a filmeket, akkor tvn ha rácsatlakozok vajon kihozza ugyanúgy a filmjeimet?
Tehát lényegében egy vinyó csere történt és ugyan azt az elérési utat adtam meg.
Vagy a streamelő programba meg kell adni azt az elérési utat is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!