Windowsról szeretnék áttérni linuxra, melyiket válasszam? Néha játszni is szeretnék steam játékokkal.
Figyelt kérdés
nov. 2. 15:47
3/9 A kérdező kommentje:
Debian lesz. :)
nov. 2. 19:58
4/9 anonim válasza:
Attól függ melyik játékokkal. Először ne térj át teljesen, mert nem biztos, hogy mindegyik játék/program ami kell futni fog. Dual boot aztán ha tényleg működnek a dolgok amiket szeretnél, utána mehet a váltás.
Egyébként olyan disztrót/asztali környezetet válassz ami neked megtetszik.
5/9 anonim válasza:
Debian nem a legalkalmasabb, ha játszani is szeretnél.
6/9 anonim válasza:
Fedora vagy Nobara. Utóbbi pont "gaming" distro. Mondjuk sima Fedorán is megy a Steam, nálam legalábbis.
A Debian vonalat annyira nem szeretem, borzalmasan elavult sok csomag a Debian/Ubuntu vonalon, ezért is ajánlom inkább a Fedora vonalat, ott legalább gyakran frissítik a csomagokat a repoban.
7/9 A kérdező kommentje:
Na felraktam, Debian testing lett amiben friss csomagok vannak. Minden hibátlanul működik.
nov. 3. 20:37
8/9 anonim válasza:
7 Játékok közül legalább a tetriszt tudod majd használni..
9/9 A kérdező kommentje:
Tetris nem érdekel. Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077, Dishonored 2, ezeket próbáltam eddig. Cyberpunk ráadásul jobban is fut benchmark szerint, mint Windows 10 alatt. Nem sokkal, de fixen jobb egy picivel. (többivel nem csináltam összehasonlítást)
nov. 3. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!