Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám törölni pár...

Eszti272 kérdése:

Hogyan tudnám törölni pár meztelen képem a google drive -ról?

Figyelt kérdés
Google drive -on tárolom a pucér képeimet, de olyan problémám van hogy nem tudok letörölni közülük egyet sem. Nincs ott a törlés gomb a képnél. Járt már így valaki? Mi rá a megoldás? Jó lenne ha valaki tudna segíteni benne. 19L

ma 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Olyan nincs, hogy nem tudod törölni. Lehet előbb ki kell jelölni a fájlokat, hogy elérhetővé váljon a hozzá tartozó műveletek gombja.

Böngészőben a sor végén vagy az elem jobb felső sarkában lévő három pöttyre kell kattintani. Mobilon ugyanígy van ilyen gomb a sor végén, vagy még hosszan nyomva kijelölni is lehet. Böngészőben szintén működik akár a CTRL+A (mindent kijelöl), a CTRL és a Shift-tel való több elem kijelölése is. Utána megjelenik a menüsor a műveleti ikonokkal.

ma 18:14
 2/10 P.O.C. ***** válasza:
86%

A helyi menüben sincs törlés gomb, vagyis ha jobb egérgombbal kattintasz a képre?

Itt leírja az összes lehetőséget a törlésre: [link]

ma 18:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mobilról csinálom és ha rákattintok a kép melletti 3 pöttyre ott rengeteg dolog van de törlés gomb nincsen. Küldenék a menüről fotót de nem tudom ezen az oldalon hogyan lehet azt csinálni.
ma 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Akkor ne mobilról csináld. Böngészőben 1 klikk a fájlon, keresősor alatt megjelenik egy új menü, ahol van egy kis kuka ikon.
ma 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Megnéztem: át kell váltani a Fájlok nézetbe a lenti menüsorban, ne a Kezdőlap menüből böngészd.
ma 18:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mobilom van csak és egyből átvisz az alkalmazásba ha a netről akarom csinálni. Nem tudom hogy miért nincs törlés gomb ott ahol lennie kell.. valószínűleg én nem veszek észre valamit.
ma 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
A #5 válasz a mobil nézetre vonatkozik, Androidon. Lent a a Kezdőlap-Csillagozva-Megosztva-Fájlok gomboknál ha Kezdőlap-ból nézed a három pöttyös menüt, nincs közte. Ha átváltasz Fájlok nézetre, akkor a pöttyös menü legutolsó lehetősége lesz az Eltávolítás.
ma 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Linkeld be azt a driveot és megnézzük az opciókat :)
ma 19:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Az a gondom hogy bármit nézek nincs ott a törlés opció. Pedig a fájl megnyitása után nyomom meg azt a 3 pontot. De ott a legutolsó lehetőség az Add to Home screen. Nem tudom mi tévő legyek.
ma 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak gyorsan legörgeted az aljáig, tényleg néha ott áll meg a kezdőképernyőhöz adás ponton. Ha megfogod és még tovább húzod, akkor lesz eltávolítás gomb is eggyel alatta (továbbra is a Files/Fájlok alsó menüpontból indítva).

Vagy akkor tényleg lépj be böngészőből, ha sehogy nem sikerül.

ma 19:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!