Ez erős processzornak számít?
Figyelt kérdés
Intel Core i5-12450h
az i5kategóriában ennél van erősebb?
ma 15:30
1/6 P.O.C. válasza:
Ebben a generációban egészén a 12600H -ig mentek a mobil i5 procik. AZ alap frekvenciája kapásból 700 Mhz -el több, mint a 12450H -nak és több CPU maggal is rendelkezik. Bővebben:
2/6 A kérdező kommentje:
De ez most jó processzornak számít?
Annyira nem értek hozzá bocsi
ma 16:04
3/6 vagyu válasza:
P.O.C a válaszában "mobil" i5 procit ír. Ez a modell nem inkább asztali gépbe való? Egyébként átlagos használatra szerintem elegendő erő van benne, nem is túl öreg, 2022 februári.
4/6 P.O.C. válasza:
Rákeresve a típusra, nekem mindenhol mobil procit hoz. Amúgy sem találkoztam még olyan asztali Intel procival, minek "H" típusjelölése van.
5/6 anonim válasza:
Ez egy két éves proci. Erősebb is van már és olyan is ami olyan erős, mint ez csak feleannyit zabál.
Teljesítményben nem rossz ez, csak amikor 100Watton hajtod egy laptopban akkor 20 perc alatt 0-ra eszi az akkut...
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!