Az ingyenes adobe acrobat reader 8-9 GB ramot fogyaszt, ha megnyitok benne egy tervdokumentácót, ezt valamiképp lehet orvosolni?
Figyelt kérdés
Így elég gyakran összeomlik a gépem, mert maxon van a 16GB memóriám.ma 14:16
1/5 A kérdező kommentje:
Újratelepítésen már túl vagyok.
ma 14:16
2/5 P.O.C. válasza:
Van olyan funkció, amt csak az Adobe tud? Mert tucatnál több PDF olvasó alternatíva létezik.
3/5 A kérdező kommentje:
A pro verzióban lehet szerkeszteni a dokumentumokat, eddig azt használtam, de annál is ez a probléma. Jelenleg csak ideiglenes megoldás az ingyenes verzió.
De köszönöm a választ. Megnézem milyen alternatívák vannak.
ma 16:48
4/5 anonim válasza:
Ha beleraknak minden vackot a pdf-be (pl autocad rajz), akkor sajnos zabálja a ramot.
Lehetőleg a nagyméretű fileok/képek külön külön pdf fileban legyenek, ne minden egybe.
Vagy ram bővítés..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő választ. Igen, ma egy 35 oldalas doksitól omlott össze a laptopom (archicad rajzok és képek). És nem gyenge a laptopom, Lenovo legion 5pro-t használok.
A ramot mindenképpen bővítem ezekután, egyébként is tervben volt és megfogadom azt is, hogy ne legyen minden egy pdf file-ban.
ma 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!