Asztali pc,ha bekapcsolom szaggatottan és gyorsan 30-t sipol egyenletesen,aztán teszi a dolgát.Ezt mi váltja ki?
Figyelt kérdés
okt. 30. 16:39
2/5 A kérdező kommentje:
igen
okt. 30. 16:55
3/5 Szirty válasza:
De mit jelent az hogy "30-t sipol"?
Harmincat sípol?
Vagy hármat?
Boot előtti sípolások jelentését a BIOS és alaplap típusának ismeretében lehet keresni.
4/5 A kérdező kommentje:
Elem cserét csináltam.Kikapcsoltam a gépet majd áramtalanitottam.A főkacsolot 10 szer megnyomtam.Kivetem az elemet és beraktam az ujat 5 mp-en belül.Bekapcsoltam,ekkor 30 szor csipogot,írom,30 x . Nem reteszelt le.Viszont a DVD és a 2 tárolo vincsesztert nem ismerte fel.Elötte minden rendben volt.Az egyik tárolót már felismerte de a másikat és a dvd nem.Kivettem a tárolót és áttettem egy másik gépbe,felismerte.Tehát nem a tároló adta meg magát.Összekötö kábeleket is ceréltem,a probléma megmaradt.Frissiteni nem tudom a windowst mert nincs hozzá se lemezem se programom.Nem kaloz a win 10,jogtiszta ami rákerült és nem én programoztam.Viszont anyi adat van a gépen amit megszeretnék tartani de vagy áttőltöm a tárolóra ami hosszú folyamatnak ígérkezik vagy valami frissitést kellene csinálni.Lényeg,hogy adatot nem veszithetek mert a potlása szinte lehetetlen vagy alig beszerezhető.Van gond nem kevés.Viszont az is lehetséges,hogy csak egy jó pár kattintás kellene valahól valamibe és vissza kapnám a gépem.Ez egy jó intőjel számomra,hogy a tárólóba is menteni kell ami az SSD-n van.
okt. 30. 18:00
5/5 Szirty válasza:
Egyszerűen csak elfelejtette a beállításokat, mivel kivetted az elemet.
A cheksum error miatt sípolt gondolom.
Belépsz a BIOS setup-ba, újra beállítod és jó lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!