Jó napot! samsung galaxy tab 4, a régi változat hogy azt írja ki a play áruház hogy az instacar az egy autó lekérdező applikáció nem fog futni ezen az eszközön de nem tudom hogy miért?De le se lehet telepíteni rá?
Figyelt kérdés
okt. 29. 11:48
1/4 anonim válasza:
Ez egy kb. 10 éves tablet, csoda, hogy a Play áruház elindul egyáltalán. Nem csak azért, mert gyenge, hanem mert már régóta nem támogatott az az Android verzió, és nem, nem lehet rá (sokkal) újabbat telepíteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
okt. 29. 13:14
3/4 anonim válasza:
Megpróbálhatod 3rd party oldalról letölteni az apkt és sideloadolni. Van amikor így működik a dolog, mert az app gyártója csak rámondja, hogy nagyobb verzió kell neki, de közben semmi olyat nem használ amit a régi ne tudna. Persze ha tényleg használ olyan dolgot amit a régi rendszer nem tud valóban nem fog menni.
4/4 anonim válasza:
1. vagyok, talán mégis van megoldás, a LineageOS, de abban nem vagyok biztos, hogy Play alkalmazásokat is le lehet rá tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!