Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet laptopon vissza...

Hogy lehet laptopon vissza állitani a tálca méretét??

Figyelt kérdés
uristen uristen ursten most van egy leptopom es nm nagyon tudom kezelni par funkciora ra jottem meg minden. de az elobb meg nyomtam valamit es a talca nagyon vastag lett es a appok amin a talcan voltak egyszercsak kissebbek lettek es a szoveg is. uristen valaki megtudna mondani h kell vissza allitani a talca meretet?? de nagyon surgos kerlek titeket mihamarabb irjatok mert egy kicsit be panikoltam!.
okt. 27. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Úristen úristen nyomd meg megint a valamit úristen úristen...
okt. 27. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Tálca méretének módosítása:

Kattints a jobb gombbal a tálcára, majd válaszd a „Tálca beállításai” lehetőséget.

Itt keresd meg a "Tálca magassága" vagy "Ikonok mérete" beállítást. Válaszd az alapértelmezett méretet, amely általában Közepes vagy Kicsi (a Windows verziótól függően).

Szövegméret visszaállítása:

Nyisd meg a Gépházat, menj az Egyszerűsített elérés menüpontra, majd a Szövegméret lehetőségre, és állítsd vissza az alapértelmezett méretet.

Ezt a Megjelenítés fülön belül is megtalálhatod, ahol a méretezést, skálázást tudod módosítani. Válaszd az „Ajánlott” beállítást (általában 100% vagy 125%).

Ikonok alapértelmezett méretre állítása:

Ha az ikonok túl kicsik, a Tálca beállításaiban érdemes a Közepes vagy Nagy ikonok lehetőséget kiválasztani.

okt. 27. 19:30
 3/7 A kérdező kommentje:
nkem nics olyan lehetoseg h "talca magassaga"
okt. 27. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
3 jah már mind1 megcsinaltam de köszönöm szépen a válaszod!!
okt. 27. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:

asztalra jobb gomb, képernyőbeállítások, kijelző menü. méretezés és elrendezés 100% (ajánlott)...ez ott van?.

milyen op rendszer? ez win10 alatt ilyen.

okt. 27. 19:41
 6/7 A kérdező kommentje:
igen windows 10 de már meg oldottam koszi:)
okt. 27. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Asztalon jobb gomb/tálca zárolását pipáld be, és akkor véletlenül sem tudod átméretezni vagy áthelyezni egy hirtelen egérhúzással.

Nincs olyan dolog amit ne lehetne visszaállítani, úgyhogy ennyire ne pánikolj (ha nem lehet értelmezni a kérdést a sok úristen-úristenezés közben, saját magad ellen dolgozol, mert csak kötekedni fognak).

okt. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!