Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 Feladatkezelő. A...

Windows 7 Feladatkezelő. A menü sor nem jelenik meg. Hogyan lehet visszaállítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Windows 7-em van. A feladatkezelőben pár napja nem jön elő a menü sor (Fájl, Beállítások, stb), valamint ami alatta kéne lennie (Alkalmazások, Folyamatok, stb).

Nem tudom hogy mitől tűnt el, és nem tudom, hogyan lehetne ezt a részt visszahozni. Most csak az Alkalmazások rész fut és csak az ott futó dolgokat tudom leállítani.

Ötlet?

okt. 19. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Win10-ben már van rá gomb, Win7-nél még úgy rémlik, hogy valahogy az ablak keretére kell duplán kattintani, hogy nézetet váltson.
okt. 19. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Jelentsd be hibára... 😄
okt. 20. 01:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Sem az Alt gomb nem vált be,sem az ablakra való klikkelés. Az utóbbit próbáltam elsőnek
okt. 20. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Sosem találkoztam ilyesmivel. Nem valami hackelt os-t használsz? Ha igen megtaláltad a hibást.
okt. 20. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!