Dragio10 kérdése:
Miért állhat le a gépem?
Figyelt kérdés
Nap első indítás után 10p rá mikor csinálok valamit kifagy teljesen a gép még a hang is be akad és mikor újra indítom utána minden jó, ez miért lehet ? (Van mikor kékhalált kap) (Ez a hiba gép újrarakásánál is volt , újra rakás után is van)okt. 19. 18:24
1/5 anonim válasza:
Alaplap gyanús, de ram és vidikari is lehet. E két komponenst könnyű tesztelni, ha azok terhelése nem nyírja ki a gépet akkor alaplap.
2/5 Luminary válasza:
Cseréltél driver-t mostanában? Vagy hardvert esetleg?
Wifi driver, hangkártya driver okozhat ilyesmiket.
(Vga, chipset driver általában nem okoz ilyet.)
Előfordult velem, hogy vettem egy Wifi kártyát és a driver-e volt a problémás, folyton lehalt a gép. Mindent végig néztem, de eszembe sem jutott, hogy azzal lenne gond.
3/5 Lewente33 válasza:
Valamelyik eszköz okozza, nézz azokra,amelyek legutóbb kerültek a gépbe, teszteld az usb levalálasztásával is, ott is lehet hiba. SSD-HDD leválasztás visszacsatlakozás, alaplap, ram memória, ha kettő van külön teszteld, videó kártya teszt, ha alaplapi probléma, akkor valamelyik kondenzátor, így elsőre. Hagyj időt magadnak megtalálni, megéri.
4/5 A kérdező kommentje:
2 hete tettem újra gépet és tettem fel minden drivert.
Jó pár éve nem volt semmi rakva a gépbe, egyszer jelentkezett a hiba és elvileg tápegység hiba volt és cserélték. 1 évre rá újra jelentkezett ez a hiba. 90% bekapcsolás után jelentkezik a kifagyás mindig utána nem fagyki.
okt. 21. 15:00
5/5 Luminary válasza:
Akkor valamelyik tápegység csatlakozóval lehet a gond. Mozgasd meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!