Gamer laptop 400e forint alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni egy gamer laptopot, 400e forint alatt, tudnátok ajánlani nekem egy kettőt? Köszönöm szépen előre is a válaszokat.okt. 10. 23:10
2/5 anonim válasza:
A laptop nem játékra való. Személyes tapasztalat. Ennyiért csak hulladékot kapsz a kategóriában. Visítani fog a ventilátor, melegedni a gép, akadozni a játék. Fél millánál kezdődnek az értékelhető darabok. Inkább asztali gépet állítass össze vagy vegyél egy konzolt. Nem rosszindulatból mondom, hanem én is végigjártam ezt az utat
3/5 CspCsj válasza:
Előre el kell fogadni, hogy kompromisszumokkal lesz használható.
1.
RTX 4060 videokártya alá ne menj, több meg nem fér bele a 400ezerbe - mellé van pár processzor variáns:
16GB mellé tehetsz bele +16GB memóriát. (ahol 2x8GB van, ott vagy benne hagyod az egyik 8-at, vagy 2x16-ot veszel)
2.
Ha még akarsz spórolni, akkor RTX 3070 - ami kicsit gyengébb, és ~70ezerrel olcsóbb.
A kinézett modellhez néznék teszteket a hőmérsékletek miatt.
4/5 CspCsj válasza:
Bocs a 2.-at benéztem, a 3070 jóval drágább...ezt hagyd ki.
5/5 anonim válasza:
HP VICTUS. Nyilván nem lesz olyan mint egy 900.000-res laptop, de az árhoz képest szerintem nem rossz gép. Alzán legutóbb 380.000-ért láttam. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy egy laptop szinte mindig rosszabb ár-érték arányban mint egy asztali gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!