Meg hackelhettek így?
Figyelt kérdés
Snapchaten egy friss fiókrol elkezdtem valakivel beszélni (Nem vol semmilyen hely adat megosztva és személyes informácia) küldtem neki egy képet az alkonyatról látta és nem válaszolt semmit akkor lehet hogy most meg hackelt?okt. 9. 22:44
1/5 anonim válasza:
Igen, pont ennyi észt képzelek el egy átlagos snaochat felhasználónak.
2/5 A kérdező kommentje:
Inkább a kérdésemre válaszolj
okt. 10. 08:24
3/5 anonim válasza:
Nem válaszolt az üzenetemre = meghackelt. Miből vontál le ilyen következtetéseket, hogy a semmiből egyből egy informatikai rendszer elleni támadást vizionálsz? Üldözési mániád van? Ha most nem válaszolt volna senki a kérdésre, akkor is azt gondolnád, hogy meghackeltek az oldalon keresztül?
4/5 anonim válasza:
Már késő. A kérdező azért nem válaszol, mert meghekkeltem.
5/5 A kérdező kommentje:
Most miért kell basztatni csak kérdeztem valamit
okt. 12. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!