Melyik oldalon van olyan képszerkesztés ahol lady gagával tudnék közös képet csinálni?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy bevágok egy saját képet és akkor lady gagával együtt leszek a képen valaki segítseeen!2010. nov. 3. 21:18
1/9 anonim válasza:
felírom 1 dilidoki címét ő segíteni fog!nemhiszem hogy aki egyáltalán felmeri vállalni hogy lédi gagát halgat még képet is akar csinni...
2/9 anonim válasza:
Feltételezem nem értesz a Photoshophoz és lány vagy ha ilyen hülyeségeket kérdezel... -.-
Persze nem kell mindenkinek értenie hozzá, de azért szerintem is ide menj el:
3/9 anonim válasza:
Az előttem lévő két kommentelő relatívan látja meg a problémát.
4/9 anonim válasza:
A pszichiátriás webcímet érdemes lenne megnézned.
5/9 A kérdező kommentje:
Barátnőmnek kell igazából és tényleg gagaimádó.Imádja egyszerűen de ez van.
2010. nov. 4. 20:13
7/9 anonim válasza:
komolyan, photoshopos művész megcsinálja neked
8/9 maxiking válasza:
van egy elég egyszerű ötletem. még weboldal sem kell hozzá, csak két kép (gagáról meg terólad). csak a következő lépéseket kell tenni:
1. mindkét képet megnyitod paint-tel
2. a gagás kép legyen előtted
3. kijelölöd gagát a szabadkézi kijelölőeszközzel (elég nehéz!!!)
4. felmásolod a vágólapra (azaz ctrl+c)
5. téged ábrázoló kép legyen előtted
6. beilleszted a képet a vágólapról (ctrl+v), majd elhelyezed valahová.
néha megesik hogy a gagás kép széle "rücskös" lesz, és nem simul úgy bele a képbe. szerintem megfelel.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak, végre egy normális válasz!
2010. nov. 14. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!