Mp3-ról cd lejátszón lejátszható zenét szeretnék csinálni, hogyan?
El sem hiszem , hogy ilyen egyszerű. Köszönöm..köszönöm..köszönöm. Igen be fogok szerezni egy mp3-asat is lejátszót, de addig is...
:)
Kipróbáltam...azaz próbáltam volna, mert nem lehet kivitelezni. Nem talál kompatibilis fájlokat. Sima mp3 zenéből akartam audió cd-t írni.
Van más ötlet?
Akkor fogalmam sincs mit csinálhatok rosszul. Lemez be, audió cd készítésére kattintok...majd megpróbálom hozzáadni a meglévő mp3 számot. Erre azt írja ki hogy "lehetséges, hogy egy dedikált segédprogram segítségével a fájlokat mégis hozzá lehet adni.
Na én itt megbuktam...
Köszi másik tippet, mármint a programot, de már letöltöttem a format factory is és csak azt lenne jó tudnom, hogy milyenre kéne konvertálnom. Mert van egy csomó verzió, de audio pont nincs...
hmm... Érdekes.
Először javaslom wav-ba kódold át. És onnan is próbáld meg a cd-írást.
Bár elég furcsa az általad felvázolt probléma.
Gondolom, az mp3 lejátszásával nincs probléma, és mondjuk sima adat cd-t tudsz írni..
Igen sima adat cd írása az megy. Azzal semmi gond. Már egy csomó cd lemezt elcsesztem a próbálkozásommal....lehet tényleg olcsóbb lenne mp3-at venni :):)
Nero Express író programom van. Sose volt vele semmi gondom.
Átkonvertáltam wav-ba, akkor ha betettem a gépbe (mármint a szám.gépbe), hullámformátumot írt ki. Na az meg mi lenne...ezt sem játszotta le a sima cd lejátszóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!