Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Másnak sincs kedvezménye,...

Másnak sincs kedvezménye, létezik egyáltalán még hűségprogram?

Figyelt kérdés

Vodafoneos vagyok kb 12 éve.

Csodát nem vártam 1 előfizetésre de mstanra már van 4 előfizetés nálunk abból 3 maxi és egy midi illetve van otthon szolgáltatásom (giga net és családi tv csomag) ezen felül HBO és ami tudom nem számít bele de még hitelre van TV is. Az rendben van hogy a TV az az egyéni magánügyem de a vodafone nál hagyok kb 85k-t havonta és soha semmilyen akciót nem kapok értem itt hűségprogram pl

Ha lejár az 2 évem (amit ált hosszabbítok mert kihozok egy új készüléket) elötte mindig megkérdezem hogy miért hosszabbítsak? ugye ilyenkor 1 hónapba 2-3x is felhívnak hogy nem akarok e hosszabbítani mert megtehetem, erre én megkérdezem hogy rendben de miért hosszabbítanék? :) 2 vagy 1 évig kötelezhetnek hogy fizessek amikor már lejárt a hűség de cserébe semmit sem adnak ami ösztönözne hogy újra aláírjak ilyenkor megkérdezem és szó szerint semmit se tudnak erre mondani.

A vodafone ennyire elcseszett ezen a téren vagy már mindegyik szolgáltató? T nél régebben emlékszem hogy ha aláírtál megdobtak egy nem gyenge telefonnal (persze nem csúcsal)

szept. 13. 11:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!