Comptia Network+ képesítéssel elhelyezkedi?(BP, Győr)
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Logisztikai irányból szeretnék váltani IT-re. Befizettem egy Comptia Network+ képzésre magam, amit el is végeztem. A hálózat régóta érdekelt már, régebben infós suliba is jártam, de nem végeztem el és ebből kifolyólag megmaradt még pár Ciscos háló elmélet. Routing(OSPF,RIP), DHCP, DNS. De nyilván át kell még ezeket néznem, hisz 3 éve már ennek.
Németül B2-es szinten beszélek, angolul megértem amit beszélnek, de kommunikációs szempontból kilőve, tehát így csak a németem jöhet szóba.
IT Support? Rendszergazda? Hasonló munkakörben felvennének dolgozni úgy, hogy sajnos tapasztalom még nincs? Packet Tracer, GNS3 projektere tervezek ráülni.
Válaszotokat előre is köszi,
22F
szept. 11. 17:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!