Teszveszen tartozok 625ft-al. Bankszámlám nincs. Kűldenek majd ki csekket vagy valami egyéb? mert csak úgy tudom befizetni a pénzt, vagy hogyis működik ez?
Én is tartozom párszáz forinttal. Csekket csak kezdetben küldtek. Befizettem rendesen.
Aztán kaptam e-mailt, hogy fizessem be. Fizesse a radai rosseb, ha nem képesek egy rohadt csekket küldeni a saját pénzük beszedéséért.
Ha küldtek volna csekket befizettem volna.
Otthagytam az oldalt. Vatera maradt. Ők sem küldenek csekket ha jól tudom, de azóta van bankszámlám.
Ha jól tudom egyébként - a Vaterával "összeolvadnak" mostanában.
2. vagyok.
Több, mint két éve "tartozom". Én nem is tartom tartozásnak. Ha valaki (cég esetén) valamilyen okból úgy gondolja, hogy tartozom és megvan neki a postacímem, küldjön csekket.
Amikor regisztráltam a teszveszre az volt a szabályzatban, hogy cskken fizetek. Elfogadtam a szabályzatot. Ha módosították, akkor kapják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!