Miért nem tudok belépni C2 levelezőre Thunderbirddel?
Figyelt kérdés
Ezen leírás szerint próbálom és nem megy, sem imap sem POP3 sem titkos sem titkosítás nélküli jelszóval. Órák óta küzdök vele tehát nem jelszót vagy a felhasználónevet írtam el. Többször újra kezdtem és többször be lett írva. A jelszót a webfelületen elfogadja, de a Thunderbird nem tud belépni.
szept. 8. 17:27
1/2 anonim válasza:
A webmailbe bejelentkezve a beállításoknál ( [link] ) a "Szerverbeállítások"nál engedélyezd a "Külső IMAP/POP3/SMTP hozzáférés"-t:
IMAP szerver címe: imap.c2.hu
IMAP szerver port: 993
IMAP szerver kapcsolat biztonsága: SSL/TLS
IMAP szerver hitelesítési módszer: Normál jelszó
SMTP szerver címe: smtp.c2.hu
SMTP szerver port: 587
SMTP szerver kapcsolat biztonsága: STARTTLS
SMTP szerver hitelesítési módszer: Normál jelszó
2/2 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon szépen köszönöm! Már majdnem elsírtam magam. Mindent megpróbáltam. Ez eszembe sem jutott. :)
szept. 8. 23:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!