Mit lehet kezdeni a laptoppal, ha újratelepítésre rámentem de nincs meg a DC?
Azt írja; "A számítógép váratlanul újraindult, vagy hibát észlelt.
A Windows telepítését nem lehet folytatni. A Windows telepítéséhez az "OK" gombra kattintva indítsa újra a számítógépet, és indítsa újra a telepítést."
És újra kezdi, újra indul de ugyan azt írja ki, mindegy hogy ki X-elem vagy az OK gombra nyomok rá.
Szerelőhöz nem szívesen vinném ha még tudom működtetni akár a régi adatokkal.
Alaphelyzetbe állítás volt vagy újratelepítés egy telepítőállományról? Mert utóbbi esetében legalább a rendszerpartíción lévő (+ asztal, dokumentumok és egyéb gyári mappák mint képek/zene/videók ha használod, az összes C-re telepített program) adatot törölni fogja a telepítő, így már ott nem lehet szó a régi adatokról, azokat elvesztetted volna ha előtte nem voltak kimentve.
Ha a telepítésnél nem jutottál el a lemez formázása pontig, akkor egyszerűen kiveszed a telepítőállományt és hagyod, hogy újra a lemezről bootoljon be a régi rendszer.
DC alatt a dc 19V laptop tápellátásra célzol?
vagy a DC++ filemegosztó programra?
Elvileg kéne hozzá egy telepítő cd amit a laptop vásárlásakor adtak, és azt kellene betenni hogyha újra akarom telepíteni. Ezt az infót kaptam.
De az a cd nincs meg, és amikor neki kezdtem a telepítésnek ez eszembe sem jutott hogy kéne
Amit írsz, én a régi időkben találkoztam hasonlóval: az alap-oprendszer alap-beállításokkal azon volt és felment, de megoldhatod másképpen is.
Írd ide a pontos típust a lehető legrészletesebben (gép alján biztos megtalálod), majd segítenek. Gyártó oldaláról driverek kellenek majd.
Windows 7 kell még rá? (sok éve már nem adnak telepítő CD-vel gépet).
Ha Windows 7 ment még rá, akkor valamilyen "Ubuntu XFCE" vagy hasonlóval jobban járnál, valaki hozzáértővel telepíttesd fel.
Valami még így sem kerek. Ha újratelepítést akartál, akkor előbb rendelkezned kell a telepítőállománnyal (CD/Pendrive/akármi), aminél letöltötted az oprendszer ISO-t, egy segédprogrammal előkészítetted a telepítőállományt amivel a következő újraindításkor bootolni lehet, és a telepítőt elindítani. Ha neked ez nincs, akkor el sem tudod kezdeni - ez nem hiba, hanem így működik. Ebben az esetben nem is rendelkeztél azzal az állománnyal és tudással amivel meg lehetett volna ezt csinálni.
Ha nem újratelepíteni akartál, hanem a futó rendszeren a menüből kiválasztottad az alaphelyzetbe állítást, annak meg nem szabadna megakadnia és loopba kerülni. Itt segíthetne a hibajavításban a telepítőlemez, amid ezek szerint nincs, és ha nem indul el a rendszer, akkor meg sem tudod csinálni. Valami még így sem jó, de ezt így látatlanban nem lehet megmondani. Oda kellene valakinek ülni aki ért hozzá, így marad legvégül a szerviz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!