Képmetszőt használva a készített kép mitől fehéredik ki?
Figyelt kérdés
A számítógépen minden tökéletesen működik, viszont a képmetszővel, ha képet akarok lementeni, a képet annyira kifehéríti, hogyha pl egy szöveget mentenék le, alig lehet elolvasni. Beállítási lehetőségek közt nincs semmiféle ehhez kapcsolódó beállítás. Valaki esetleg találkozott már ilyen jelenséggel?szept. 7. 19:52
1/2 anonim válasza:
Esetleg egy ilyen példára tudsz képet küldeni?
A neten gyorsan azt találtam, hogyha esetleg valami HDR beállítás bevan kapcsolva vagy valami olyan szoftver hardveres megoldás mint például speciális gyártó (pl.Lenovo) beállítás szemvédelem(kékfényszűrés) vagy színvak kisegítő lehetőség bevan kapcsolva okozhat ilyen problémát.
2/2 A kérdező kommentje:
Kerestem én is még neten, de én valamit rosszul csináltam, mert nem találtam erről semmit. Kikapcsoltam a HDR-t és csináltam így egy képet. Ez volt a probléma. Köszönöm szépen a segítséget!
szept. 9. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!