Hogyan tudom kikapcsolni a Videán az automatikus lejátszást?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy ne kelljen megnyomnom egy adott videó végén, hogy "kihagyom", hanem már automatikusan ne játssza le. Gyakorlatilag emiatt nem használom ezt az oldalt, pedig egyébként néznék rajta ezt-azt.szept. 7. 10:27
1/2 Pomy válasza:
Én Chrome-ot használok. Megnéztem rengeteg lehetőséget, de semmi nem működött a videa.hu esetében - kivéve a Disable HTML5 Autoplay (Reloaded) bővítményt. Teszteltem, működik. A soron következő videó oldala betöltődik, viszont maga a videó nem indul el. =)
2/2 A kérdező kommentje:
Régebben használtam ezt a bővítményt, most újra letöltöttem, és működik. Köszönöm!!! Több éve próbálkoztam már.
tegnapelőtt 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!