Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért görget le a laptopom...

Miért görget le a laptopom ahogy rá kattintson valamire?

Figyelt kérdés
Rá kattintok a Google-ra, és mondjuk beirok valamit, és egyből le görget a lap aljára … nem használok egeret , tehát nem lehet egér probléma … de mindenhol ezt csinálja , ha a word padot nyitom meg akkor is le teker az aljára , és amikor vissza viszem a lap tetejére, újra vissza tekeri a lap alljára… Nincs beragadva az egér párna sem és nincs sérülés .. csak egyik napról a másikra ezt csinálja..Ahol tekerni lehet a lapot lefelé felfelé … bármit is nyitok meg , mindenhol ezt csinálja … indításkor is mar ki van jelölve egy ikon , mintha rá lenne kattintva és amikor mellé kattintok frissíteni , nem lép le az ikonrol

szept. 6. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az "END" gomb be van ragadva
szept. 6. 22:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam az összes gomb benyomását ? Enis arra tippeltem elsőnek hogy esetleg be van ragadva egy gomb.. vagy hogy csináljam?? 😕😕
szept. 6. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezen az oldalon nézd meg, jelöli ha megnyomsz valamit.

szept. 6. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
22%

"Rá kattintok a Google-ra"

Vágási Feri meg beszáll az internetbe.

szept. 6. 22:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Kedves 4 es, úgy látom te szórakozni jársz ide ,és kötekedni… mert nyilván nem segíteni jöttél 🙂nem lehetsz valami társasági lény… Igen rá kattintok a googlera… más értette …. De nem tudom te az ikonokkal mit szoktál csinálni… esetleg felmászol rá? 🙂neked is további szép estét…
szept. 6. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen homály vagy. Vidd el szervizbe.

Megfogalmazni sem tudod, hogy mi a bajod. Az igekötő, vessző helyes használáról pedig ne is ejtsünk szót.

szept. 6. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Mondd el légy szíves hogy kattintasz rá a Google-ra?
szept. 6. 23:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Itt nem konkrétan arról van szó hogy mire kattintok… hanem arról hogy bármibe bele lépek fel le ugrál a kurzor… nem értek hozzá, egyáltalán … gondoltam talán itt még nem lesznek még ilyenek emberek, és ha nem is tud valaki segíteni azzal sincs semmi baj , de mégse állja meg az emberi gondoszság hogy csak azért is bele kössenek az emberbe … nem vagyok tanulatlan .. csak nem értek hozza , nem tudtam hogy írjam le..És felnőttek vagyunk könyörgöm ..de örülök hogy a vessző helyes használatát szóvá kellett tenni … elég szomorú ez a mai világ .. mit várunk a gyermekektol ha már a felnőttek is ilyenek??💁🏼‍♀️
szept. 6. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Beleöntötted az édes pezsgőt a billentyűk közé. Baszhatod. A pontokat is rosszul használod. A gyerekeid is tőled tanulják a helyesírást.
szept. 6. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!