Az eset online scanner mindig virusnak jeloli a torrentet?
Így már értem, először azt hittem a "torrent" maga a fájl amit forgalmaztál, de ez maga a program. Ha a hivatalos oldalról töltötted le, nem kellene gondnak lennie. Ettől függetlenül ez a program már évek óta nem ajánlott, a 2.2. pedig végképp, mert 2011 óta nincs frissítve semmilyen biztonsági sérülékenysége vagy olyan funkciók amit az elmúlt 10+ évben használnak a kliensek.
Próbáld meg a qBitorrentet telepíteni, szinte teljesen megegyezik a kinézetük, és az is reklámmentes, ingyenes.
A feltöltés a te felelősséged igen. Ha olyan tartalmat töltesz vissza amit nem szabadna akkor azért jogilag elő is vehetnek.
Más kérdés, hogy elő is vesznek-e.
Jelenleg nagyjából 4-5 ország van kis bolygónkon ahol harapnak erre. Egyszer Németországban (ezt mindenki tudja) és még azt hiszem Dél-Koreában sem szívlelik az illegális tartalmú visszatöltést. A többi országot meg nem tudom, de merek tippelni, hogy Szaúd-Arábia, Irán és egyéb közel-keleti, korlátolt szabadságú országokat ide sorolhatunk.
Szóval fogadd el és kész.
Nem vagy tisztában a torrenttel. 😃 A tracker (pl:NCore) nem tartalmaz illegális anyagot, ott a torrent file letöltésével egy elérési utat kapsz a torrentben hashelt állományhoz. Ami megvan másoknak, és te Gipsz Jakabtól és Példa Zoltántól töltöd a cuccot. Utána Vicc Eleknek is kell a poresz, na ő már tőled is fogja tölteni. Na ami nálatok van állomány, az valószínűleg nem jogszerűen került hozzátok. És még mielőtt összecsokiznád magad, ez Magyarisztánban kb senkint nem érdekel (hatósági szinten). Lassan 20 éve torrentezek, idáig semmi bajom. 😉
Mellesleg én is a qBitorrentet javaslom. A utorrent egy ideje nem ajánlott kliens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!