Meg fog érkezni a termék?
tegnap személyesen be mentem a vodafone üzletbe, és rendeltem egy laptopot.
és azt mondta nekem a csávó akivel beszéltem, hogy 2 munka nap alatt meg fog érkezni! de legkésőbb csütörtök. ami szép és jó, na de..
be léptem a vodafone oldalon a fiokomba. azon belül rendeléseim, és ott ezt írja. Nem volt megrendelésed az elmúlt 3 hónapban. mért nem mutassa a laptopot? ha egyszer meg rendeltem!
vagy ez az oldal akkor mutassa, ha maga a weboldalon rendelem meg? van ott még olyan opció hogy készülékeim. ott látom az eddigi dolgaimat, tv telefon internet de laptop szintén nincs.
vagy a laptop utón van, és ha át veszem, akkor fogják fel futtatni a weboldalra?
Honnan kéne tudnunk?
lehet te nem, de lehet más tudná! mivel lehet ugyan ebbe a cipőbe járt mint én. a weboldal nem nekem készült csak! lehet mások jobban értenek hozzá.
Kérdezd meg a Vodafost.
meg fogom nyugi. :)
Ezt a kérdést csak az tudja megválaszolni aki rálát a rendelésed állapotára.
Hiába járt már valaki így lehet nála elfelejtették rögzíteni a rendelést. Lehet nálad csak valami adatbázis hiba miatt nem látszik. Soktényezős a dolog, biztos nincs két egyforma eset. Ezért érdemes mindig a szolgáltató ügyfélszolgálatához fordulni. Nem azt mondom, hogy ők tévedhetetlenek de ők jóval több infóval tudnak szolgálni mint egy random ember a gyk-ról
na ez kielégítő válasz volt! köszönöm. péntekig várok és ha addig nem jön meg, be megyek személyesen megint.
szerelőt hívtam még ki anno, internet meghibásodás miatt. azt mondták holnap jönni fog. de nem jött! 2 hétig hívogattam őket hogy mi a rák fene van! annyi volt a válasz, kint járt a szerelő, nem volt otthon igy el ment. mondom a nagy LOFA.ZT!
itthon voltam mind végig! mivel hosszú szabadságra mentem el a munkahelyemről. aztán másnapra rá, meg jelent a szerelő. kártérítés kép 3000 ezer ft el engedtek a havi számlámból.
szóval azért csinál érdekességeket a vodafos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!