Mit gondoltok erről a gépről?
a gép egy laptop! márka Lenovo Legion 5 16IRX9.
amit tud
i5 13450HX
16 GB ram ddr5
NVIDIA rtx 4060 8gb
512 gb
nvme ssd
ma rendeltem meg, 2 nap kb mire meg jön. és annyit szeretnénk kérdezni, hogy ez a processzor hány magos? mert az oldal nem írta. és nem gond egy laptop esetében, hogy 80-89 fokos is lehet a cpu játék közben?
és ez a laptop 4060, melyik asztali rtx kártyával van egy szinten? mert azt tudom hogy 2070-nél erősebb, de kb mennyivel? meg tudja haladni egy 3070 asztali kártya erejét?
A processzorról találsz infókat az interneten
A videokártyáról szintén találsz összehasonlító teszteket. Annyit segítek, hogy 2370 MHz 140W-os kártyád lesz.
Ajánlom a youtube-ot is.
Ha jól számolom a processzorról 4 kattintás lenne ez az infó.
(CPU név kijelölése, Jobb klikk, Keresés, Rákattintás a találatra).
A kártya teljesítményt meg szintén YouTube benchmarkokból ki tudod deríteni.
Beírni természetesen nem fogom a találatokat hiszen akkor te nagyon unatkoznál. Így ez lesz számodra a házi feladat :)
minek is jött létre a gyk oldal nem igaz? :) én nem csak kérdező vagyok itt, ugyan úgy válaszolok én is mások kérdéseire. de ilyen tahó azért nem vagyok már sorry.
képzeld meg néztem amit mondtál, és elnézést kérek! hogy a kedves Google barátom nem jutott eszembe.
mit gondoltok erről a gépről. erre még nem kaptam választ! vagy ezt is nézzem meg Google? lehet ott a válasz nem igaz? vagy fejezzem ki magam részletesebben? mielőtt megint kosarat kapnék? rendben.
mit gondoltok erről a gépről? meg érte az árát? ára 520k. tudom ennyiből jobb asztali gépet lehet építeni, de már van asztali gépem! de kellet egy hordozható gamer gép.
Továbbra sem tudok hasznosabb választ adni.
Az, hogy mi mit gondolunk róla szerintem tök mindegy. Nem befolyásol érdemben semmit. Hogy neked megéri-e azt neked kell tudnod, de akkor elmondom, hogy mit gondolok róla.
Szerintem nem érte meg. Nem szoktam sehova menni vagy ha igen akkor ott a telefonom ami mindenre elég. A helyedben én 20 TB-os WD Gold merevlemeze költöttem volna ezt a pénzt mert sokat torrent seedelek. Az jobban megérte volna.
én meg a 20 TB merevlemeznek nem látom értelmét. le töltök egy filmet, meg nézem, aztán törlöm. régen nekem is mániám volt a filmek tárolása, de 2 TB HDD untig elég volt.
meg egy 20 TB WD Gold 520k lenne? ennyibe kerül? van fent Seagate Exos 20 TB 100k-ért ha nagyon kéne ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!