Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a gépről?

Mit gondoltok erről a gépről?

Figyelt kérdés

a gép egy laptop! márka Lenovo Legion 5 16IRX9.

amit tud

i5 13450HX

16 GB ram ddr5

NVIDIA rtx 4060 8gb

512 gb

nvme ssd

ma rendeltem meg, 2 nap kb mire meg jön. és annyit szeretnénk kérdezni, hogy ez a processzor hány magos? mert az oldal nem írta. és nem gond egy laptop esetében, hogy 80-89 fokos is lehet a cpu játék közben?

és ez a laptop 4060, melyik asztali rtx kártyával van egy szinten? mert azt tudom hogy 2070-nél erősebb, de kb mennyivel? meg tudja haladni egy 3070 asztali kártya erejét?

szept. 2. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A processzorról találsz infókat az interneten

A videokártyáról szintén találsz összehasonlító teszteket. Annyit segítek, hogy 2370 MHz 140W-os kártyád lesz.

Ajánlom a youtube-ot is.

szept. 2. 19:01
 2/5 SIDLER22 ***** válasza:

Ha jól számolom a processzorról 4 kattintás lenne ez az infó.

(CPU név kijelölése, Jobb klikk, Keresés, Rákattintás a találatra).

A kártya teljesítményt meg szintén YouTube benchmarkokból ki tudod deríteni.

Beírni természetesen nem fogom a találatokat hiszen akkor te nagyon unatkoznál. Így ez lesz számodra a házi feladat :)

szept. 3. 00:23
 3/5 A kérdező kommentje:

minek is jött létre a gyk oldal nem igaz? :) én nem csak kérdező vagyok itt, ugyan úgy válaszolok én is mások kérdéseire. de ilyen tahó azért nem vagyok már sorry.

képzeld meg néztem amit mondtál, és elnézést kérek! hogy a kedves Google barátom nem jutott eszembe.

mit gondoltok erről a gépről. erre még nem kaptam választ! vagy ezt is nézzem meg Google? lehet ott a válasz nem igaz? vagy fejezzem ki magam részletesebben? mielőtt megint kosarat kapnék? rendben.

mit gondoltok erről a gépről? meg érte az árát? ára 520k. tudom ennyiből jobb asztali gépet lehet építeni, de már van asztali gépem! de kellet egy hordozható gamer gép.

szept. 3. 15:02
 4/5 SIDLER22 ***** válasza:

Továbbra sem tudok hasznosabb választ adni.

Az, hogy mi mit gondolunk róla szerintem tök mindegy. Nem befolyásol érdemben semmit. Hogy neked megéri-e azt neked kell tudnod, de akkor elmondom, hogy mit gondolok róla.

Szerintem nem érte meg. Nem szoktam sehova menni vagy ha igen akkor ott a telefonom ami mindenre elég. A helyedben én 20 TB-os WD Gold merevlemeze költöttem volna ezt a pénzt mert sokat torrent seedelek. Az jobban megérte volna.

szept. 3. 16:27
 5/5 A kérdező kommentje:

én meg a 20 TB merevlemeznek nem látom értelmét. le töltök egy filmet, meg nézem, aztán törlöm. régen nekem is mániám volt a filmek tárolása, de 2 TB HDD untig elég volt.

meg egy 20 TB WD Gold 520k lenne? ennyibe kerül? van fent Seagate Exos 20 TB 100k-ért ha nagyon kéne ilyesmi.

szept. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!