Szerintetek mi lehet a baj?
Körülbelül éjfélkor bekapcsoltam a laptopomat. Először csak egy fekete képernyőt adott be, amin azok a kis "töltő karikák" voltak egy ideig. Ezután megjelent egy kék képernyő a következő szöveggel: frissítések kezelése, 7%, ne kapcsolja ki a számítógépet. 2 órája ezt jelzi, nem tudok vele semmit sem csinálni.
Míg fogat mostam, elsötétült a kép. Újraindítottam úgy, hogy a bekapcsoló gombot nyomtam hosszan, majd megnyomtam megint a bekapcsoláshoz, de ugyanazt mutatja. Megpróbáltam ezt többször is.
Mikor legutoljára be volt kapcsolva, volt egy automatikus frissítés amit elkezdett, de közben lemerült a laptopom. Azóta most volt csak bekapcsolva. Lehet, hogy ez még az a frissítés lenne?
Nem régi a gépem, tavaly kaptam. Hp a márkája.
Szerintetek mi lehet a baj? Vagy ilyenkor mit lehet csinálni? Nem igazán értek ezekhez.
Előre is köszönöm a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!