Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telekom vélemények?

Telekom vélemények?

Figyelt kérdés

aug. 22. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
aug. 22. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Rohadt drága az otthoni szolgáltatásuk, és amint jön a környékünkre egy másik szolgáltató (a Digire nagyon vadászok), akkor első dolgom lesz megszabadulni tőlük. De a szolgáltatást illetően nekem nincs bajom vele. Vagy mi a kérdés?
aug. 22. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha több szolgáltatásod is van náluk, akkor megéri.

Nekem pl. az egész család összes mobil-előfizetése az én nevemen van (HAT mobil szolgáltatás, összesen 90.000 Ft-os havidíj, amit a tagok nekem adnak KP-ban), ezáltal olcsóbban kijövök, mintha mindenkinek külön-külö lenne

Plusz a csoportos hűségkedvezményem közel 300.000 Ft.

Nemrég "hoztam ki" egy Galagy Z Flip 5-öt és KETTŐ Galaxy A35-öt összesen 360.000 Ft-ért, ami gyakorlatilag KEVESEBB, mint a Z Flip 5 önmaga.

Ráadásul ha lenne a lakhelyemen vezetékes szolgáltatásuk, akkor a MAGENTA1 kedvezményem akkora lenne, hogy a legnagyobb net + legnagyobb TV (két beltérivel) megrendelése után az összesített havidíjam KEVESEBB lenne, mint a jelenlegi.

aug. 22. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Mobilszolgáltatás minősége jó, a többiekhez képest nézve. Az árak olyanok, amilyenek...

Ha csak ez kell, akkor lehet érdemesebb találni valami t hálózatos flotta csomagot, és akkor lehet nyersz kicsit árban.

Internet minőség átlagos... sokféle van, csak optikait szabad venni. Üvegszálas!! Koax meg adsl meg ki tudja milyen szarjaik is léteznek még, azok instant kerülendőek!

TV-ből IPTV van, azaz nem úszod meg, hogy minden egyes tv-hez külön boxot fizess... havonta... de ha sokat fizetsz, akkor van valami szar médiatáruk, meg tekerhető, rögzíthető, visszanézhetős dolgok. Meg amolyan tv okosítóként is funkcionál, ha jól rémlik, tudnak böngészőt-streamingeket (de ebben nem vagyok biztos, nem sokszor láttam)

aug. 22. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Mediaboxuknál,ha több tv van,az első ingyenes,a 2.-3. dik fizetős
aug. 26. 12:27
 6/7 anonim válasza:

Azt mondják nem rossz. Én 70es voltam de az már kuka.

A 20 as meg nem rossz.

szept. 3. 18:58
 7/7 anonim válasza:
Folyton akadozik, drága, számlázással folyamatos problémák, sokszor nincs térerő
szept. 21. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!