Sürgős! Nem tudok belépni a Windowsa. Valaki tud segíteni?
Mgprbálom felvázolni a helyzetet.
Tehát még tegnap este nem úgy kapcsoltam ki a gpet, hogy start és turn off, hanem a gépházon a power gombbal. Azonban ma már nem enged be a windowsba. Mikor bekapcsolom, kiírja h nem tudja elindítani a windowst, és ír 5 lehetőslget. Remélem nem gond, hofgy angol:
Safe Mode
Safe Mode with Networuking
Safe Mode with command prompt
Last known good configuration
Start windiws normally
De az a baj h akármelyikre ha rámegyek mindig újraindul a gép, és nem kapcsolja be rendesen a windowst, ls ugyanez a 3 opció jelenik meg.
Valaki tudna segíteni? Megköszönném.
Ha pesti vagy, és házhoz hozod, megcsinálom neked egy 10-esért. :D
Meg lehet oldani, windowsnak egy része megsérült, nem tud bebootolni. Viszont távolról nem tudni valóban, hogy mi a probléma, meg kéne nézni. Esetleg tegyél bele egy xp cd-t, és próbáld ki a javítás opciót.
XP Vista vagy Win7?
Esetleg valami más?
Tudod ha nem írod le részletesen a problémád akkor csak ilyen válaszokat fogsz kapni, hogy telepítsd újra. Az mindegyiknél működik. De ha leírnád milyen Windowst használsz, talán jobb ötlete is akad itt valakinek.
Szerintem XPd van, de azért jó lenne, ha leírnád...
Bocsi, ne haragudjatok, csak másik gépen vagyok, és sietnem kell.
Windows XP-m van.
Nem tudom mi lehet a baja, de az első tippem az, hogy régen egy másik particióra volt telepítve a windowsod...
Rakd be az XP cd-t, majd a Javító konzolt választd ki (J vagy R) majd ide írd be:
chkdsk C: /F
A C betűt kicseréled arra, ahová a Wined van telepítve.
Magyar winnél nem /F kell, hanem valami más. Keresd a chkdsk /? opciójánál javítás címszó alatt.
Ha ez nem teszi helyre, akkor valami driver hiba, vagy esetleg hardver hiba. Ekkor telepítsd újra, és ha akkor sem megy akkor próbáld másik telepítő CDvel (és formázd is le!), ha akkor sem megy akkor hardver hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!