Hogyan lehet a yt-on a túl halk videók hangját felhangosítani, vagy van-e valamilyen fülhallgató, amivel hallgatni lehet?
Vannak érdekes filmek, amiknek egyszerűen hallhatatlan a hangja. Még akkor is, ha a laptop képernyőjéhez egész közel tarja az ember a fülét. Persze akkor meg már nem látni a képet.
Van-e erre valami megoldás?
1. Nem a képernyőben van a hangszóró, arra hiába tapasztod a füled.
2. Fül-/fejhallgatóval tényleg jóval hangosabb is lehet, érdemes használni.
Unokatestvéreimnek ilyet vettem másfél éve karácsonyra, és az egyik nálam maradt:
Nekem szépen szól, és egy 0-100 skálán 10 körüli hangerő bőven elég, szóval bőven van benne tartalék.
(USB csatlakozós, ezért saját hangkártyája van, de egyik gépre sem kellett telepíteni külön programot)
Köszönöm. A fejhallgatóval az a bajom, hogy csak rövid ideig lehet elviselni, mert nyomja a fülem. Másfél óra alatt még a fejem is elkezdett fájni, annyit nem ér.
Nem tapasztottam a képernyőre a fülem, :), hanem egész közel hajoltam.
Már rendeltem külső hangszórót is, de az is csak úgy hangosabb, ha fogom a fülem mellett, ami másfél óra hosszat kibírhatatlan.
Köszönöm.
Én asszem ezt használom firefoxhoz. Gondolom valszeg chrome-ba is elérhető, vagy van hasonló, ha azt használsz
Tudsz hangosítani is, de persze ha túltolod, akkor torz lesz. Szóval sokat nem lehet nyerni vele, de van, amikor hasznos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!