Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni Notebook...

Tudnátok segíteni Notebook vasárlásában?

Figyelt kérdés

2010 óta nem volt gamer notebookom/pc-m (konzolt hasznaltam).Jelenleg külföldön tartózkodom és néha jó lenne egy kicsit játszani.Leginkább újabb és régebbi játékokkal szeretnék játszani(FHD).Nézegettem jópárat,de nem tudok dönteni.Tudnátok benne segíteni,hogy 350.000 (+/- pár ezer)Ft-ért melyik lenne a "legjobb"?Többet nem szeretnék rá költeni.Gondolkoztam xboxon+rákapcsolható monitoron is,de jobb lenne a notebook.

Köszönöm a segítséget előre is!

aug. 20. 19:51
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen gondolkoztam,de sajnos nem értek hozzá.

aug. 20. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

A Gamer Notebook semmire se jó, de ha ez kell akkor az általad kiválasztott jó.

Mondom miért nem jó:

- azt hiszed a notebook formátum miatt hordozható és más célra is használható. Hát nem. Tápkábel nélkül semmire se jó és az akkumulátuk se bírja sokáig akármire használod. Szóval nagyon nem fogod tudni használni ha nincs bedugva. És mivel ha bevan folyton dugva akkor már nincs értelme annak, hogy laptop.

- Hangos lesz, kicsi gép, kicsi ventillator, bőgni fog

Én egy asztali számítógépet ajánlok neked.

aug. 20. 22:58
 3/6 A kérdező kommentje:
A hordozhatóság a lényeg számomra,állandóan belenne dugva.Számomra az a lényeg,hogy ne kelljen egy gépházat+monitort cipelnem a bőröndök mellé.Sajnos egy asztali PC számomra nem megfelelő.
aug. 21. 07:35
 4/6 anonim ***** válasza:

1.nek abban van igaza, hogy komolyabb jatekokat tappal kell tolni es fogja okadni a meleget a gep a hutessel, de ezt egy rendes PC is igy csinalja.

Cserebe hordozhato a geped.

1 hatranyt tudok. Dragabb mint egy PC.

Viszont 350ert nem kapsz normalis gaming laptopot. 250ert vettem olyat ami munkara megfelelo, eleg eros de nem izomgep kozel se.

Jatekra 700e-t vettem gepet, de meg annal is van sokkal jobb. Kiprobaltam vele Robocop rouge city-t. Allitolag nagyok az igenyei. Ment vele siman.

aug. 21. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
34%
Ha csak néha akarsz játszani, szerintem érdemes lenne inkább streamingben gondolkodni, arra sokkal gyengébb is megfelel. Pl. GeForce Now.
aug. 21. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Multimédia-fejlesztő technikus tevékenységekre (szoftverfejlesztés, digitalizálás, digitális fényképezőgépről és kameráról az információk továbbítása, szerkesztése, a videók és hang szerkesztés és egyéb, pl.: feliratozás), vagy műszaki szerkesztések, és videovágáshoz eléggé jó gépek, akinek játékra , játékhoz kell, ott is változatosak az igények.
aug. 21. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!