Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Azt hogyan lehet beállítani...

Azt hogyan lehet beállítani az asztalon, hogy az elemek ott legyenek ahová én rakom őket? Vagyis ha átnevezem nem ugrik át egy másik elem helyére hanem ott marad ahová húztam?

Figyelt kérdés

aug. 20. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
asztalon jobb gomb, nézet, rács elrendezés mellől kiszeded a pipát. Ezután ott lesz az ikon ahova helyezed.
aug. 20. 15:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félreérthető a kérdésem, nem a rács nézetre gondolok, rács nézetben jó, hanem arra, hogy ne rendezze név, méret, elemtípus, módosítás dátuma szerint, hanem egyszerűen hagyja ott ahová húztam az asztalon miután módosítást hajtok végre egy elemen.
aug. 20. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Jobb klikk Rendezésnél kiveszed a pipát
aug. 20. 17:36
 4/7 A kérdező kommentje:
nincsenek pipák, nem is lehet pipát rakni
aug. 20. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ott nincs pipa. Nem is rendeződik át semmi.
aug. 20. 21:37
 6/7 Szirty ***** válasza:

"nincsenek pipák, nem is lehet pipát rakni"

Akkor az "ikonok automatikus elrendezése" elől vedd ki a pipát.

[link]

aug. 23. 20:51
 7/7 A kérdező kommentje:
nincs kipipálva az ikonok automatikus elrendezése. Ez valószínűleg arra vonatkozik, hogy akkor marad ott ahova rakom ha nem csinálok semmit változást az elemmel, de ha átnevezem akkor így is átugrik valahova máshová.
aug. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!