Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lopott telefont a rendőrség...

Lopott telefont a rendőrség kikapcsolt állapotban is le tudja nyomozni imei cellaadatok alapján?

Figyelt kérdés

aug. 18. 00:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De nekem olyat mondtak amikor hívtam a 112-t, hogy ha bemegyek a rendőrségre, és viszem a papírokat, akkor az imei szám alapján meg tudják állapítani a telefon földrajzi helyét. Azért tettem fel a kérdést hogy kikapcsolva is meg tudják-e így találni, vagy meg kell várni az első bekapcsolást.
aug. 18. 23:17
 12/14 A kérdező kommentje:

Keresgéltem egy kicsit most Angolul, ezt adta ki:

Amit kérdeztem:

Can the police track my stolen phone by imei?

Yes they can. They can track a phone even if you change the SIM card through the phone's unique IMEI-number (International Mobile Equipment Identity)

Fordítás:

A rendőrség le tudja követni a lopott telefonomat imei alapján?

Igen, le tudják. Le tudnak követni egy telefont még ha sim kártyát cserélsz is benne a telefon egyedi imei azonosítója alapján. (Nemzetközi-mobilkészülék azonosító)

aug. 18. 23:30
 13/14 anonim ***** válasza:
17%

Vigyázz, mert jön a nyomozókutya és kiszagolja.. :P

(nem elég a matrac alá rejtened)

aug. 18. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, sikerült megtalálni a telefont? Tegnapelőtt nekem is ellopták.
aug. 22. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!