Két Windows 7 operációs rendszert fel tudok rakni a gépemre? (többi lent)
Azt szeretném, hogy két windows 7 legyen fent a gépemen.
Az egyik windows 7 32 bit-es a másik windows 7 64 bit-es.
Lehetséges ez? És ha igen, hogy tudom megoldani?
Valóban. Ennek semmi értelme nincs.
64bites rendszer akkor kell, ha a számítógéped össz. ram memóriája meghaladja a 4gb-ot. (ebbe beleszámít a videókártya ramja is..)
Tehát ha 4gb ramod van, vagy több, és plusz videókártyád is, akkor 64bit kell neked. Ha ennél kevesebb, akkor jó a 32 is. Totálisan felesleges mindkettőt felrakni, hiszen csak ebben különböznek.
Hát az a gondom, hogy van egy videó szerkesztő programom ami csak 32 bites Windows alatt működik. Én szeretném ha Windows 7-et használhatnék videószerkesztés közben is.
Nagyon fontos ez a program, de sajnos így nem tudom használni rendesen. Igazából a gépemen most 64 bites Windows 7 van és nagyon jól bírja a gépem, tehát nincs semmi okom, hogy véglegesen lecseréljem 32 bites Windows 7-re. Remélem segítetek.
Adobe After Effects CS5
Igazából egy kicsit túloztam. Tudom használni a programot csak az effekteket nem tudom importálni a programba.
Tehát, hogyha rámegyek a programon belül az "Animation" fülre és azon belül a "Browse Presets..."-re, akkor behozza az Adobe Bridge programot ami az After Effects-hez van. Itt szépen mutatja az effekteket, de amikor importálni szeretném nem engedi őket, mert valami hibaüzenetet dob ki. És utánaolvastam és az a gond, hogy 64 bitben nem működnek ezek az effektek, pedig nekem nagyon kellenének.
Így már érthető a dolog.
Azt javaslom, ha kevesebb mint 4giga ramod van, válts 32bites win7-re. Ha több... Akkor valóban két rendszer kéne neked. Sajnos minden plugint, a készítőiknek át kell írniuk 64bites rendszerekre, viszont ez lassan megy.
Ahhoz hogy két rendszered legyen, két partíció kell. Ugye az egyik adott már, hiszen azon van a mostani 64bites. Ban esetleg másik winyó, vagy másik partíciód?
Ha nincs, akkor csinálni kell.
Ja és 4 GB ramom van és a videókártyám, pedig ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!