Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Két Windows 7 operációs...

Két Windows 7 operációs rendszert fel tudok rakni a gépemre? (többi lent)

Figyelt kérdés

Azt szeretném, hogy két windows 7 legyen fent a gépemen.

Az egyik windows 7 32 bit-es a másik windows 7 64 bit-es.

Lehetséges ez? És ha igen, hogy tudom megoldani?

2010. nov. 2. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kérlek meséld el nekem hogy ennek mi értelme lenne?:)
2010. nov. 2. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
lehetséges de értelme nincs
2010. nov. 2. 12:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Valóban. Ennek semmi értelme nincs.

64bites rendszer akkor kell, ha a számítógéped össz. ram memóriája meghaladja a 4gb-ot. (ebbe beleszámít a videókártya ramja is..)

Tehát ha 4gb ramod van, vagy több, és plusz videókártyád is, akkor 64bit kell neked. Ha ennél kevesebb, akkor jó a 32 is. Totálisan felesleges mindkettőt felrakni, hiszen csak ebben különböznek.

2010. nov. 2. 12:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát az a gondom, hogy van egy videó szerkesztő programom ami csak 32 bites Windows alatt működik. Én szeretném ha Windows 7-et használhatnék videószerkesztés közben is.

Nagyon fontos ez a program, de sajnos így nem tudom használni rendesen. Igazából a gépemen most 64 bites Windows 7 van és nagyon jól bírja a gépem, tehát nincs semmi okom, hogy véglegesen lecseréljem 32 bites Windows 7-re. Remélem segítetek.

2010. nov. 2. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi a program neve leszedem kiprobálom win7 64-en.
2010. nov. 2. 12:52
 6/13 A kérdező kommentje:

Adobe After Effects CS5

Igazából egy kicsit túloztam. Tudom használni a programot csak az effekteket nem tudom importálni a programba.

Tehát, hogyha rámegyek a programon belül az "Animation" fülre és azon belül a "Browse Presets..."-re, akkor behozza az Adobe Bridge programot ami az After Effects-hez van. Itt szépen mutatja az effekteket, de amikor importálni szeretném nem engedi őket, mert valami hibaüzenetet dob ki. És utánaolvastam és az a gond, hogy 64 bitben nem működnek ezek az effektek, pedig nekem nagyon kellenének.

2010. nov. 2. 12:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Feltételezem eredeti, akkor meg supporttól kérjél segítséget biztos tudnak segíteni.
2010. nov. 2. 13:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Így már érthető a dolog.

Azt javaslom, ha kevesebb mint 4giga ramod van, válts 32bites win7-re. Ha több... Akkor valóban két rendszer kéne neked. Sajnos minden plugint, a készítőiknek át kell írniuk 64bites rendszerekre, viszont ez lassan megy.

Ahhoz hogy két rendszered legyen, két partíció kell. Ugye az egyik adott már, hiszen azon van a mostani 64bites. Ban esetleg másik winyó, vagy másik partíciód?

Ha nincs, akkor csinálni kell.

2010. nov. 2. 13:05
 9/13 A kérdező kommentje:

Összesen négy winchesterem van.

Így néz ki:

[link]

2010. nov. 2. 13:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Ja és 4 GB ramom van és a videókártyám, pedig ez:

[link]

2010. nov. 2. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!