Antonyus Marcus kérdése:
A tabletben nincs elindítva semmi, alap helyzetben van, mégis feljönnek reklámok. Miért?
Figyelt kérdés
aug. 17. 17:19
1/8 Közveszélyes Kontár válasza:
virus is lehet ha ez erdekelt
de eddig lenyegeben 0 infot adtal meg
tablet pontos tipus
rendszer pontos tipusa
hasznalt/uj
van e frissitve
miket telepitettel ra
2/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom leírni az önéletrajzomat, mert a tabletben esetleg vírus van.
De azért köszi a választ.
aug. 17. 22:17
3/8 anonim válasza:
Amatőr hiba. Böngészés során rámész oldalakra ahol olvasás nélkül jóváhagysz a webhelynek bármit --> értesítéseket küld.
Menj be a böngésző beállításaiba webhelyek kezelése vagy hasonló menüpont, esetleg értesítések. És ott látod azokat az oldalakat amiknek ezt engedélyzeted. Töröld őket
4/8 anonim válasza:
u.i.: "hát de én nem is használom a böngészőt még is vannak" --> Facebook reklámok, mindenféle szenny hirdetés. Receptek, hogyan fogyj, ezt nézd meg! Kattints ide. Stb.. külső webhelyre vezet ahol annyira kíváncsi vagy mit mondott Gáspár Laci kamerán kívül egy másik celebnek, hogy már nyomod is a jóváhagyást és bumm.
5/8 A kérdező kommentje:
Gyári chrome-t használtam, letíltottam, és mégis nincs megnyitva semmi, de a reklámok jönnek.
aug. 18. 11:03
6/8 anonim válasza:
Nézd meg esetleg a másik böngészőt. Több böngésző is lehet a telefonodon.
7/8 anonim válasza:
A tartalom (reklámok) itt lényegtelen. Azt kéne tudni, melyik program küldi ezeket. Mondjuk szerintem is a böngésző, ami fut a háttérben. Ehhez viszont felhasználói aktivitás kellett, nem magától csinálja.
8/8 A kérdező kommentje:
A chrome, és a google. Ok, megnézem a másikat.
aug. 18. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!