Windows átpakolása másik SSD-re, ugyanazon a gépen. lehetséges valahogy?
most egy 240 GB-s SSD-n van nekem a windows, meg van még egy 1TB-s SSD-m.
venni akarnék mégegy 1TB-set, és arra átpakolni a windowst (a 240gb-set meg valami random dologra használni max), mert attól függetlenül hogy az 1tb-re telepítek dolgokat, ugyanúgy bekerülnek dolgok az appdata-ba, dokumentumokba, temp file-ok a munkám kapcsán (amiket nem kéne törölni csak egy X idő után max), etc, szóval egy idő után összegyűlik és kifogyok mindenből.
Viszont nincs másik PC-m, hogy át pakolásszam a windowst egyik SSD-ről a másikra. van erre valami jól bevált dolog? valami alternativa?
1-es vagyok, annyi kiegészítés, hogy legutóbb én is 256gb sata ssdről klónoztam 1terrás nvme-re, de első próbálkozásra bootloop-ot kapott a win11. Hiába jutott el a betöltésig, mindig kapott valamilyen kékhalált és újraindult. Sejtettem, hogy esetleg a secure boot okozhat gondot, vagy hasonló bios beállítás.
A megoldás végül az lett, hogy safe mode-ban kellett indítani a windowst, majd ezután egy újraindítás, és ment is gond nélkül.
Valószínűleg nem a macrium hibázott, hanem valamilyen bios/windows beállítás akadt össze. Safe mode után felfogta hogy egy másik ssd-n van már, és azóta is megy gond nélkül.
#7 köszi az infóért, remélem nálam nem lesz ilyen :D
#6 cserélni akarom, mert csak egy NVME SSD-nek van hely a gépben, sima SSDmeg ahogy látom már nincs (jelenleg van benne egy 240-es NVME SSD meg egy valamilyen másik ssd), de külsőleg meg nem akarom használni, mert sokkal lassabb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!