Miért nem megy?

Figyelt kérdés
Adott gép:600w tap,gtx 1060,i7-3770. Össze lett rakva,megnyomom be kapcsoló gombot elindul a venti felvillan és egyből leáll,mi lehet a gond?

aug. 15. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Van bármi hibajelzés, pl csipogás/alaplapon led villogás?

Minden csatlakozó rendesen be van dugva? Alaplapi táp, proci táp, gpu táp…

Én elsőkörben megnézném másik táppal, vagy GPU nélkül.

aug. 15. 12:54
 2/9 A kérdező kommentje:

A táp tuti jó kene legyen,mert a másik gepbe működött meg előtte,GPU nélkül is ugyanez

Semmi csippanas semmi villanás.

aug. 15. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
1155-ös alaplap. Pontos típusa? Milyen bios van benne? Lehet, hogy az i7-3770-hez biost kéne frissíteni.
aug. 15. 15:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Dell optiplex 790 azthiszem.

És hogy tudom így frissíteni a biost?

Illetve mostanra már odaig jutottam,hogy ha rakapcsplom a tápot állandóan elindítja magát egy 3mp re aztán leáll és magától újra probalkozik,de nem sikerul neki.

Mi lehet a hiba?

aug. 15. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja? Hogy ez egy brand gép. Hát rossz hírem van. Kizárólag 2 generációs processzorokat támogat, tök mindegy, hogy milyen bios van benne. A maximum, amit bele tudsz rakni i7-2600. Harmadik generációssal nem fog elindulni.

[link]

aug. 15. 16:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Hat abból a gépből van az alaplap szerintem legalábbis.

Akkor visszarakom bele i5-2400 és működnie kell papíron?

aug. 15. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Na most,3x megcsinalta csak hosszabban aztán harmadjára elindult de kekhalal egyből
aug. 15. 16:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell forszírozni azt az i7-3770-et. Nem fog vele menni. Tedd vissza az i5-2400-at és menni fog.
aug. 15. 17:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Akkor új alaplap új procival lenne a megoldás?

Mert így hogy csak videokartyat kapott újat nemigazan lett jobb Semmise.

aug. 15. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!