Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha van egy személynek okostele...

Ha van egy személynek okostelefonja, akkor mire használja az okosórát is, ha az is van neki?

Figyelt kérdés

Nekem régi telefonom van, így le vagyok maradva a technikával. Azt látom, hogy általában akinek tömegközlekedésin van okostelója, annak okosórája is van és használja mindkettőt.

Mit tud az egyik, mint a másik eszköz?

aug. 14. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Söt lehet még laptopja, tablettje is. Egyszerüen több mindent használ
aug. 14. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
88%

Nekem van pl. okosórám, de nálam mondjuk nem látod a buszon. Normál esetben masszív mechanikus automataórát használok, csak ha futni megyek, akkor használok okosat, hogy rögzítsem az utamat és az idöt.

Vihetnék telefont is, de nekem az k´ßenyelmetlen 6-8 km-en.

aug. 14. 22:01
 3/3 anonim válasza:
100%

az okosóra mér lépésszámot, illetve a csuklón szenzorok segítségével pulzust, véroxigén szintet, elégetett kalóriát, stressz szintet kalkulál; illetve az alvást is tudja figyelni, annak mélységét és hosszát.

satöbbi, sok funkció van

hozzá lehet párosítani okostelefonhoz és tárolni ezeket az adatokat, statisztikailag következtetéseket levonni (hangsúlyozom hogy nem orvosi eszköz; de hasznos dolog figyelni a testedet)

Okosórák többségében GPS is van, így testmozgáskor nem szükséges magaddal vinni a telefont, hanem az óra figyeli az útvonalat és otthon a telefonnal szinkronizálva kirajzolja neked azt

aug. 20. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!