Megéri a Netflixre, HBO Max-ra stb. előfizetni manapság?
Jogos, de ezek már mindenhol ott vannak
Hát... extrémbrutál módon NEM!!
Maxon most megy az olimpia...ugye. M4 adásához (ami biztos késik sokat (F1 idén, kb 24 mp késésben volt az „élő” adás a valósághoz képest)) képest a max fél perccel!!! Le volt maradva. És ezért még fizetni is kéne!?? Milyen.sportközvetélítés az, ahol a szomszéd fél.perce.ordít, én meg azt se.tudom mi van, mert csak fél perccel később jön a patkány fizetős maxnak a képe!? Neem, nem... hagyjanak az ilyenek pfff.
Jajajajjaja. És akkor még összehasonlítottuk a kábeltv eurosporttal is. Még ahhoz képest is volt kb 8mp lemaradás a max-on. Tehát az eurosport a saját online streamingjén 8mp-vel később képes képet adni, mint egy random világvégi magyarországi elcseszett mészáros lölős digikábeles hulladék kábeltv szolgáltatón.
Mindezt úgy, hogy a saját gépem 4K (nem 1080i!) képernyőjét a világ túlfeléről pár ms késleltetéssel tudom streamelni. Ezek meg beleszarnak fél perc+ csúszásokat, hihetetlen...
#8 Miért nem a Maxnál reklamálsz? Nekik fizetsz a szolgáltatásért, amivel problémád van és ők az egyetlenek, akik képesek lehetnek esetleg kezdeni valamit a problémáddal.
Lehet, hogy csak nálad van valamiért ilyen gond, amire talán megoldást is tudnak. Lehet, hogy rajtad kívül senki másnak nem tűnt fel, vagy ha igen, akkor sem zavarja őket. Vagy csak más sem jelezte nekik ugyanúgy, ahogyan te sem, ezért nem tudnak róla - és mellesleg, ha senki nem reklamál egy probléma miatt, akkor ott nincs probléma, hiszen senkit nem zavar annyira, hogy reklamáljanak miatta...
Kérdező: Ha neked mindenben megfelelnek az eddigi megoldásaid, semmi olyat nem tud nyújtani számodra a fizetős szolgáltatás, amit az ingyenesektől ne kapnál meg hiánytalanul elégedetten, akkor mi értelme a kérdésednek? Milyen válaszra számítasz, ami meggyőzne arról, hogy igen, megéri neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!