Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honor pad x9-hez milyen...

Fujiko kérdése:

Honor pad x9-hez milyen érintőceruzát ajánlott venni?

Figyelt kérdés

2024. aug. 7. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy nem támogat "rendes" érintőceruzát, csak gumivégűt, abból szerintem bármelyik megteszi, de sok jóra ne számíts.
2024. aug. 7. 13:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Illesztőprogrammal nem lehet "normális" ceruzát hozzá? Külön letölteni hozzá appokat stb. Első tabletem, ajándékba kaptam szüleimtől, hogy egyetemen használjam. Nyilván nem nagyon értenek hozzá és ár értékben jónak találták. Azt mondták a Vodafone-nál, hogy lehet hozzá ceruzát is telepíteni/venni.
2024. aug. 7. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
"Nyilván" nem tudjuk, ki mihez mennyire ért. A "rendes" ceruzát támogató tableteknek speciális kijelzője van, ezért (is) drágábbak. Tehát nem elég egy "illesztőprogram", ilyen Androidon amúgy sincs, csak PC-n. Egyébként egy "rendes" ceruza átlag 20-30 ezer Ft, de lehet 2x ennyi is (ha nincs a dobozban). A tablettel amúgy nincs gond, bár nem ismerem, csak nem kell/lehet tollal jegyzetelni rá.
2024. aug. 7. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt van egy pár, de össze vannak keverve, ezért ár szerint csökkenő sorrendbe raktam:

[link]

2024. aug. 7. 14:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Magyarán sikerült olyat választani amit kb nem is fogok tudni használni semmire... 😕
2024. aug. 7. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem 100%, csak én nem láttam tollra vonatkozó utalást. Viszont teszteket igen, azokat érdemes elolvasni/megnézni.
2024. aug. 7. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!