Felhívott messengeren, felvettem, beleszóltam. Egy mély sóhajt hallottam, majd az illető letette. Aztán kicsit később írt, hogy véletlenül nyomódott be a hívás. Ez mennyire valószínű?
Nem tudom, hogy a mostani okostelefonokon hogy lehet egyáltalán véletlenül hívni valakit messengeren, de ha mégis, akkor meg azt várnám, hogy nem ő teszi le, ha a zsebében van a telefon. Meg a háttérzaj is furcsa.
Lehet így véletlenül hívni valakit?
Ha hülyén működik a messenger, akkor lehet hívni véletlenül a másikat
Velem már egyszer-kétszer előfordult.
De a te esetedben nem biztos, hogy véletlen volt
Nem valoszinu, kiveve akkor ha ugy tette a zsebebe a telefont, hogy nem zarta le a kepernyot es mar korabban beszeltetek Messengeren es onnan nem lepett ki…
Talan igy csurve csavarva lehetseges, de valoszonubb szerintem, hogy ez nem veletlen volt
Félretárcsázott.
Veled még sose fordult elő hogy elgépeltél egy számjegyet?
De nem szamjegyeket kellett beirnia, hanem messengeren hivta fel. Ott az uzeneteknel vagy rakeres vagy a profiljara kattint es ugy tud uzenetet irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!