A tabletemhez hogy tudnék beszerezni adaptert?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung tabletem kb 2017ben vettem használtan, eddig jó volt, most viszont már nem tölt. Onnan tudom hogy az adapterrel van a gond, hogy van egy régi telefonomnak a töltője Huawei oda bedugtam az adapterébe a tablet usb kábelt, és így most tölt a tablet. Csak nem tudom h ez jót tesz e a tablet akksinak hogy más adapterrel töltöm. Egyik haverom azt mondta hogy nyugodtan tölthetem azzal, nem lesz semmi baja. Szóval nem tudom..
Tényleg lehet azzal tölteni?
Nyugodtabb lennék ha találnék neten külön ehhez a tablethez adaptert
aug. 6. 11:51
1/3 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. A tab nem tudja, hogy nem a megszokott adapterrel van töltve.
2/3 P.O.C. válasza:
Nyugodtan töltheted más töltővel is. A lényeg, hogy amivel töltöd, az ne legyen kisseb milliamperes, mint a gyári. Illetve jó minőségű legyen. Sok gagyi filléres töltők kárt tehetnek az akksiba, akár még tüzet is csinálhat.
3/3 anonim válasza:
Ezek szabványos USB töltők. Halál mindegy, milyen adapterrel töltöd, amíg szabványos USB (márpedig a Huawei az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!