Laptopon vagy telefonon élvezetesebb filmezni?
Figyelt kérdés
júl. 24. 22:53
1/9 anonim válasza:
Telefon túl kicsi.
Laptop ágyból kényelmetlen
Attól függ, hogy neked melyik jobb az adott szituációban.
Esetleg átmenet a kettő között egy Tablet
2/9 anonim válasza:
Egy 65" oled tv-n a legérdemesebb 5.1 hangfalak mellett a családdal.
5/9 anonim válasza:
filmezni?
Kezdő felnőtt filmet forgattok?
Arra a telefon jobb.
6/9 anonim válasza:
Ha még nem vettél semmit, akkor én is tabletet javaslok. Pl. még egy 8"-es tablet kijelzője is kb. 2x akkora területű, mint egy átlagos telefon, és még viszonylag könnyű. Androidost javaslok, mert azok képaránya 16:10 körüli, míg az iPad-eké 4:3, azaz alul és felül a fekete sáv vastagabb.
7/9 anonim válasza:
Nemrég vettem egy 14" laptopot. Kicsi.
2,8K a kijelző, OLED 600nit. Kb bele kell raknom a fejembe, hogy kijöjjön a részletesség. És világosban nem elég ez a fényerő se.
Sötétben viszont nagyon jó az igazi fekete. 150 volt használtan (5600h,500GB,16GB)
Megérte. Mindenképp ég és föld egy kis telóhoz képest. Nagyon jó vonatozás közben, HO-hoz is fsza nagy monitor mellett.
Kompromisszum mindenképp... filmezni valahol a 65" OLED TV-n kellene, és attól felfelé.
8/9 anonim válasza:
Filmezni laptopon szoktam, mobilon csak videókat nézek (lefekvés előtt, ébredés után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!