Ez inkább elektronikai kérdés. Két lakásom között ingázok egy laptoppal, amiben halódik az akksi, de hálózatról megy rendesen.
Észrevettem, hogy az egyik lakásban egy erőforrásigényes játék nagyon lagol a másikban meg nem. Mindkét lakásban csatlakoztatva van a hálózathoz, jelzi is. Ahol rosszul megy az egy nem felújított panel.
Mi okozhatja a problémát? nincs elég áramerősség (laikus kérdés)? Lehet valamit tenni, ellenőrizni?
júl. 24. 10:45
1/7 anonim válasza:
Mind2 esetben földelve van? A vezeték nem volt nagy terhelésnek kitéve? Ilyenkor érdemes a konnektort kicsavarozni és megnézni a vezeték állapotát már ott helyben is.
júl. 24. 11:02
2/7 A kérdező kommentje:
Hosszabbítón csatlakozik, majd legközelebb ha ott vagyok kipróbálom, hogy más dugajban is probléma van-e. Azt hittem maga a gépem krepált be, de most a másik lakásban újra jól futnak a játékok.
júl. 24. 11:23
3/7 anonim válasza:
Esetleg ha a játék online, az is okozhat akadásokat, ha gyenge a net.
De ha folyamatosan szaggat, akadozik az egész, akkor lehetséges az általad felvázolt hiba is.
Próbáld meg másik konnektorra
Esetleg otthon próbáld ki, hogy hasonlóan kezd-e akadozni, ha menet közben kihúzod a töltőt.
júl. 24. 12:25
4/7 A kérdező kommentje:
pont úgy lassul be mintha kihúznám a töltőt, csakhogy töltő nélkül nem is birja tovább 10 percnél, és ment órákig, jelezte, hogy töltőn van, no meg performance beállításon volt.. ezért gondolom, hogy kapott áramot, de esetleg nem megfelelő mennyiséget..
júl. 24. 12:41
5/7 Szirty válasza:
"Mi okozhatja a problémát?"
Lassabb a net.
júl. 24. 16:39
6/7 A kérdező kommentje:
Nem, itt a framerate esik vissza nagyon. A szobámban minden dugaj problémás, bár volt hogy éppen jól ment az egyikből a másikból nem. Az előszobai dugajnál nem tapasztaltam problémát.
júl. 25. 09:22
7/7 A kérdező kommentje:
na jó, kiderült, hogy thermal throttling vagy mi volt a probléma... az egyik lakásban asztalon tartottam a laptopot játék közben, a másikon meg a kanapén, így blokkolva volt a rendes szellőzés
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!