Apró pici fehér pötty a laptop kijelzőjén?
Figyelt kérdés
Ma este vettem észre, egy pár milliméteres fehér pöttyöt a laptopomon kijelzőjén, épp mikor egy fehér hátterű oldalt néztem,de más színeknél is látszik halványan. Nem ejtettem el, nem érte sérülés, és fogalmam sincs mióta lehet egyáltalán ott, mert amúgy alig lehet észrevenni.
Először azt hittem hogy kosz, de nem az. Mi lehet ez? Okozhat később gondot?
júl. 23. 20:31
1/3 anonim válasza:
Halott pixel. Előfordul. Sajnos nem lehet vele mit tenni, garancia egy pixelre nem vonatkozik. Szaporodni nem szokott, tehát nem várható, hogy rosszabb lesz.
2/3 anonim válasza:
Esetleg ha TFT vagy IPS kijelző, és egy kicsi fehéres foltról van szó, megnyomódás is okozhatta. Pl lehajtva rá lett pakolva valami nehéz, és megnyomta a panelt. Telefonoknál is létezik ilyen, pl ha belül elkezd feldagadni az akku, megnyomódhat a kijelző.
3/3 anonim válasza:
Ez fizikai sérülés. Általában úgy keletkezik, hogy laptoptáskában a kijelző befelé néz, és a táakában levő egér/töltő/akármi megnyomja a kijelző hátulját. De bármikor megtörténhetett egy benyomódás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!