Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Market placen mert csuma...

Market placen mert csuma forditos atvereses emberke ir?

Figyelt kérdés

Egy ertelmu hogy kamu face adatlapok, fordito program, okossag, aminek tudom menetet hogy en adjam meg adataim stb.

De unalmas hogy naponta csak ilyenek irnak.

júl. 21. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Mert amit árulsz, nem kell a kutyának sem. Vagy azért mert piszok drága, vagy azért mert egyszerűen nincs rá igény.
júl. 21. 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudod h mirol van szo.. tok mindegy, ahogy meghirdeted, eltelik 3 perc, majd jonnek az uzenetekek,

“ Jó estét, tudna nekem csomagot küldeni GLS-en vagy FOXPOST-on keresztül?”

júl. 21. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
“ Helló. Lehetséges a GLS szállítása? A szállítás természetesen az én költségemre.”
júl. 21. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudod h mirol van szo.."

Honnan tudnám? Nem árulod el. Szégyelled? Egy anonim weboldalon? Pfff.

"ahogy meghirdeted, eltelik 3 perc, majd jonnek"

És? A kérdésed, ha jól értem, nem arra vonatkozott miért vannak átverések, hanem hogy miért vannak KIZÁRÓLAG átverések. Ha KIZÁRÓLAG átverések vannak, az azt jelenti, nem érdekel élő embert. Pont.

júl. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!