Egy törölt vagy áthelyezett fájlt vissza lehet hozni?
"akinek a gépén jelenleg megvan a fájl nem tudná meg igaz"
Egy másolat volt nálad, semmi köze az eredeti helyén lévő eredeti fájlhoz. Nincs kapcsolat közöttük, nem látják egymás változásait.
"biztonsági mentésből vissza lehet e állítani"
Készült biztonsági mentés a fájlról a gépeden? Tudnál róla ha igen. A rendszervisszaállítási pont nem személyes fájlokra vonatkozik, hanem programokra és rendszerfrissítésekre, driverekre, így ez bele sem kerülhetett
"nem mindig törlődnek rendesen a dolgok amiket letöröltek"
Ez igaz, de megkötésekkel. Ha azóta használva lett a háttértár amin a fájl volt, akkor a már törölt tartalom egy része felülírásra kerülhetett, és azt az adatmentő programok sem állítják helyre. Vagy csak sérülten, amihez nem fogsz tudni hozzáférni.
Milyen fájlról van szó egyáltalán? Ne fűzz hozzá sok reményt a fentiek miatt.
A "fű alatti" dologra azt mondanám, a helyedben nem csinálnám... Kérdezz rá mi volt az.
Hát igen..., 20 GB esetén sokkal nagyobb az esélye, hogy már írt rá a win, mint egy 1MB-os fájl esetén.
Amúgy, ha lemented saját külső pendrive-ra, akkor nyilván nem látja. Ezt zölden jelzi pl a Recuva. Sőt sérülés esetén is (piros), ha pl 3db-ra darabolod, lehet elindul valamelyik rész. Valami film?
5-ös nem vagyok gerinctelen, csak kívàncsi
6-os köszönöm, a fájlon pár képanyag lehetett vagy videó, nem tudom
7-es hiába kérdeznék rá nem kapnék választ, mi ez a Recuva pontosan, ez nem egy videó, ha van is videó akkor sztem több, nincs pendrivem és nem tudok jelenleg venni
Hogy és miért került a gépedre egy 20 gigás fájl, amiről semmit nem tudsz? Azt azért nem 1 perc átmásolni, és valami céljának lenni kell. Miért törölték le utólag mégis?
Mert ha itt csak annyiról van szó, hogy a külső háttértár mappájáról valahogy ott maradt nálad egy ablak a beragadt infókkal, akkor hozzád abból semmi nem került át, nincs mit helyreállítani (eleve kicsi az esélye, hogy lehetne).
Engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!