Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy törölt vagy áthelyezett...

Egy törölt vagy áthelyezett fájlt vissza lehet hozni?

Figyelt kérdés
Én nem értek az ilyesmihez, de az lenne a kérdésem hogy van egy fájl a fájlkezelőbe amire ha rányomok azt írja hogy át lett helyezve, viszont ott van mellette hogy 20 giga, tehát meg lehet oldani h megnyissa?
júl. 21. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Az már nincs ott, csak lett lefrissítve az ablak, hogy a fájllistából eltűnjön. A hibaüzenetet kell követni: ha törölték, ott van a lomtárban a fájl; ha áthelyezték, akkor az új helyén kell keresni.
júl. 21. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Valószínűleg sérült, egy lemezellenőrzés segíthet.
júl. 21. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Esetleg Recuvát megpróbálhatod, ha megtalálja másik meghajtóra kell menteni.
júl. 21. 10:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazából én ezt fű alatt akarom csinálni, ez nem az én fájlom csak szeretném megtudni mi van rajta, ha megpróbálkozok visszahozni és esetleg sikerülne, akkor akinek a gépén jelenleg megvan a fájl nem tudná meg igaz? Annyit tudok hogy egy pendriveről lett a gépemre àtrakva. Én egyébként olyasmin gondolkodtam hogy esetleg biztonsági mentésből vissza lehet e állítani? Az a baj hogy tényleg nem értek az ilyen dolgokhoz, egyedül a játékokat szoktam lekalózkodni meg ha bannolnak egy szerverről néha átírom az ip-t, de még a működését sem értem a dolgoknak. Egy filmben láttam hogy elvileg nem mindig törlődnek rendesen a dolgok amiket letöröltek, ami valóságos végülis.
júl. 21. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:

"akinek a gépén jelenleg megvan a fájl nem tudná meg igaz"

Egy másolat volt nálad, semmi köze az eredeti helyén lévő eredeti fájlhoz. Nincs kapcsolat közöttük, nem látják egymás változásait.

"biztonsági mentésből vissza lehet e állítani"

Készült biztonsági mentés a fájlról a gépeden? Tudnál róla ha igen. A rendszervisszaállítási pont nem személyes fájlokra vonatkozik, hanem programokra és rendszerfrissítésekre, driverekre, így ez bele sem kerülhetett

"nem mindig törlődnek rendesen a dolgok amiket letöröltek"

Ez igaz, de megkötésekkel. Ha azóta használva lett a háttértár amin a fájl volt, akkor a már törölt tartalom egy része felülírásra kerülhetett, és azt az adatmentő programok sem állítják helyre. Vagy csak sérülten, amihez nem fogsz tudni hozzáférni.

Milyen fájlról van szó egyáltalán? Ne fűzz hozzá sok reményt a fentiek miatt.

júl. 21. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:

A "fű alatti" dologra azt mondanám, a helyedben nem csinálnám... Kérdezz rá mi volt az.

Hát igen..., 20 GB esetén sokkal nagyobb az esélye, hogy már írt rá a win, mint egy 1MB-os fájl esetén.

Amúgy, ha lemented saját külső pendrive-ra, akkor nyilván nem látja. Ezt zölden jelzi pl a Recuva. Sőt sérülés esetén is (piros), ha pl 3db-ra darabolod, lehet elindul valamelyik rész. Valami film?

júl. 21. 13:23
 7/10 A kérdező kommentje:

5-ös nem vagyok gerinctelen, csak kívàncsi

6-os köszönöm, a fájlon pár képanyag lehetett vagy videó, nem tudom

7-es hiába kérdeznék rá nem kapnék választ, mi ez a Recuva pontosan, ez nem egy videó, ha van is videó akkor sztem több, nincs pendrivem és nem tudok jelenleg venni

júl. 21. 14:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Hogy és miért került a gépedre egy 20 gigás fájl, amiről semmit nem tudsz? Azt azért nem 1 perc átmásolni, és valami céljának lenni kell. Miért törölték le utólag mégis?

Mert ha itt csak annyiról van szó, hogy a külső háttértár mappájáról valahogy ott maradt nálad egy ablak a beragadt infókkal, akkor hozzád abból semmi nem került át, nincs mit helyreállítani (eleve kicsi az esélye, hogy lehetne).

Engedd el.

júl. 21. 14:19
 9/10 A kérdező kommentje:
9-es nem vagyok kicsi, fiú meg végképp nem
júl. 21. 16:22
 10/10 A kérdező kommentje:
10-es lehet hogy erről van szó igen, nem szeretek mások titkaiba turkálni, hónapokig ott állt a gépemen az a mappa és nem nyitottam meg, de most hogy törölve lett már érdekel, úgy került rá, hogy nem én hasznàltam a gépemet, igazából nem akarok személyeskedni, de válaszokat keresek, abban a mappában pedig ott lehet, utálom a titkokat, az egyenességet szeretem, de úgy látszik hogy màr én sem vagyok egyenes… de bármi is rejlik abba a mappába valószínű hogy csak magamnak ártanék vele ha megnézem, okosan szomorúnak lenni vagy tudatlanul boldognak lenni, ugyanez a szitu
júl. 21. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!