Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért csak 3 percet enged?

Mért csak 3 percet enged?

Figyelt kérdés

van ez a program a neve editor vizzy. nem tudom ki ismeri, de ez arra szolgál, hogy a saját mixedhez készíts ütemre videokat effekteket. mint pl ez!

https://www.youtube.com/watch?v=u5LYlJN99lM

csak a gondom vele az, hogy hiába rakok bele 15 perces mixet csak 3 percig játssza le! és nem megy tovább. mért? ha valaki tudna segíteni, meg köszönném. :)

júl. 19. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Valószínűleg elő kell fizetni hogy több időt menjen.
júl. 19. 01:43
 2/5 A kérdező kommentje:
nem kell elő fizetni semmit sem, mert az oldal minden formában ingyenes. :)
júl. 19. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
A Vizzy teljes mértékben ingyenes mivel opensource... Nem ezzel lesz a probléma. Én még nem futottam bele ilyen hibába. Esetlegesen a videó mérete meghaladja a 4gb-t a 32bites webassembly limitje ennyi. Úgy tudod kiküszöbölni hogy több részletrevágod, megcsinálod a részleteket, és utána más videóeditorban összerakod.
júl. 31. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen böngészőböl használod? Használsz valamilyen hirdetésblokkolót? A FAQ részben fel is hívják rá a figyelmet külön hogy a hirdetésblokkolók okozhatnak ilyen jelenséget. Egyébként ajánlott bngésző hozzá a Chrome
júl. 31. 16:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Chome-t használok, mióta az eszemet tudom. és nem használok semmilyen hirdetésblokkolót.

Úgy tudod kiküszöbölni hogy több részletrevágod, megcsinálod a részleteket, és utána más videóeditorban összerakod.

erre én is gondoltam! csak nagyon idő igényes sajnos. :/

júl. 31. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!