Ilyen videókat ha DVD-re írok akkor le tudja őket játszani vagy át kell valami más formátumban alakítani? (paraméterek lent)
Van egy csomó film és mese videóm. Ezeket még régen a telefonomra töltöttem le wap oldalról.
Ezek a paraméterek.
formátum: mp4
kodek: h264
felbontás: 352x288
fps: 25
szabvány: PAL
videó bitráta: 800 kb/s körül van
hang: aac
hang bitrátája: 128 kb/s
sztereó 44100 hz
Nagyon sok videóról lenne szó. Szóval ezért nem szeretnék órákat tölteni azzal, hogy írás előtt még át is konvertálom őket.
PC biztos le tudja játszani.
De DVD lejátszó jellemzően nem. Típusfüggő.
"felbontás: 352x288" ezeket aztán konvertálhatod, élvezhetetlen lesz, nagyon pixeles lesz. Nincs értelme konvertálni, ami idő- és gépigényes is. Egy átlagos TV-n nézhetetlen.
Esetleg tablet, ha van, azon nézhető, ott konvertálni sem kell valószínűleg.
DVD lejátszón akarod lejátszani az mp4-es formátumot? Úgy nem fog menni. Vagy DVD Video, vagy xvid, amelyeket lejátszik egy DVD lejátszó.
720 p szélesnek kell lennie! Ennél nagyobbat nem fog megjeleníteni.
Én ezt úgy oldottam meg, hogy fogtam egy lemezt amit le tudott játszani a DVD, felmásoltam a gépre, majd betöltettem a VSDC converterrel, mintha konvertálni akarnám.
Ekkor kielemzi a fájlt, és megjeleníti az összes jellemző paramétert.
Már tudod is, hogy MIRE kell konvertálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!