Hova tűnik el a C meghajtóról 20-25gb hely random?
Egyik napról a másikra tűnt el, vagy csak látod lefoglalva ezt a területet és nem tudod mihez tartozik? A letöltések mappán kívül az Asztal és Dokumentumok/Képek/Zenék/Videók alapértelmezett mappák is a C-t foglalják.
Ha szeretnéd a foglalt területet egy diagramon megjeleníteni, és abból látni hogy melyek a nagy méretűek, akkor ott a Windirstat vagy Wiztree program, ami ezt meg tudja mutatni, és törölni amire nincs szükséged - a rendszermappáknak és tartalmának ne állj neki kézzel.
Tegnap még 85-90gb körül volt szabad helyem most meg 64gb szabad a C-n.
Tudom hogy azok is ott foglalják, de semmi olyat nem csináltam ami +20-25gb adatot tartalmazna. Dokumentumok mappám csak pár gb-os. Föleg Steam-es játékok mentései és workshop cuccai vannak ott. Azokon kivül semmi. Mint írtam mindent máshova mentek direkt hogy maradjon helyem C-n.
ezt a 2 programot honnan tudnám leszedni?
Windirstat
Ez kilistázza az összes fájl elhelyezkedését és méretét neked. Még egy ábrát is kászít róla, ami kattintható, fájltípus szerint különböző színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!